29 Kasım 2010 Pazartesi

Nevada araştırmaları.

Nevada'da yapılan bir araştırmaya göre; vedalaşırken sevgilisini dudağından değil de saçından öpen erkeklerin %93.6'sının kıza salaklık derecesinde aşık olduğu gözlemlendi..

Nevada'da yapılan bir araştırmaya göre; sigara içmeyen erkeklerin %25'i "acaba ateş isteyen bir kız olur mu?" diyerek çakmak taşıyor. Yine bir başka araştırmaya göre sigara içen erkeklerin yarısı çakmak taşımıyor. Dolayısıyla kızlara ateş vermek için çakmak taşıyanlar genel olarak sigara içen nüfusa %25 oranında ateş gücü veriyorlar.

Nevada'da yapılan bir araştırmaya göre; kendine entelektüel şekil yapan kişilerin %64'ü televizyonda dinlediği bir haberi dışarıda anlatırken "dün bir dergi okurken gözüme takıldı şöyle şöyle olmuş" diyor. Bunların %94'ü karşısındaki kişiden ''ben de o haberi televizyonda izlemiştim'' cevabını alıyor ve doğal olarak büzülüyor. Diğer %6'ya ise hangi dergide okuduğu soruluyor ve "büzüm" daha değişik şekilde geçekleşiyor.

Nevada'da yapılan bir araştırmaya göre; Nevada eyalet polisi tarafından coplanan milletvekillerinin %99'u "sen benim kim olduğumu biliyor musun?" sorusunu sorarken, %1'i bölgesinde seçimlerin iptal edilme ihtimalinden dolayı cevap vermekten kaçınıyor.

Nevada'da yapılan bir araştırmaya göre; duraklarda bekleyen insanların %76.23'ü "lan bi sigara yaksam aha şimdi otobüs gelir" inanışına sahipler.

Nevada'da yapılan bir araştırmaya göre: cinsel ilişkiden sonra "nasıldı?"diye soran erkeklerin %97.6'sının sorunun cevabını aldıktan sonra bir daha günlük hayatlarında dahi o soruyu kullanmadıkları saptanmış.

Nevada'da yapılan bir araştırmaya göre; bu araştırmadan önce yapılan araştırmaların %93'ünün ciddi konular üzerine yapılmadığı tecrübeyle sabittir.

Nevada'da yapılan bir araştırmaya göre; çocuklarına "ben sizin yaşınızdayken sınıfın birincisiydim" diyen ebeveyn oranı %99, bu oran içinde iş çocuğun derslerine yardım etmeye gelince, "bizim zamanımızda modern matematik yoktu" bahanesini kullanan ebeveyn oranı da %99 olarak saptanmış, kalan %1'lik kesimin ise çocukları olduğundan bile haberleri yok.

Nevada'da yapılan bir araştırmaya göre; her 3 depresyondaki hastadan 2'sinin depresyonda olmayıp artistlik yaptığı, diğerinin ise temiz bi sopa yedikten sonra depresyondan çıktığı gözlemlendi.

Bin bir zahmetle Nevada'da yapılan bir araştırmaya göre; tüm bu yapılan araştırmaların boş olduğu anlaşıldı. Millet bildiğini okuyor.

Hiç yorum yok: